Tavuk Dünyası RISE with SAP Projemiz Başladı!

Meditera Capital’in Türkiye’deki lider restorancılık mağazası Tavuk Dünyası, RISE with SAP çözümü ile, dijital dönüşüm yolculuğunda S4C’yi tercih etti. Projede görev alan ekip arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Devamını Oku

IT Liderleri Etkinliğimizde Bir Araya Geldi!

Software AG ve Consulta eşliğinde gerçekleştirdiğimiz ve üretim sektörünün IT liderlerini bir araya getirdiğimiz etkinliğimiz oldukça keyifli ve bilgilendirici geçti

Devamını Oku

“Manufacturing in Cloud” Etkinliğimiz

Her geçen gün yenilenen ve değişen teknolojik gelişmelerin üretim sektöründeki yansıması olan Endüstri 4.0’ı uygulamanın en verimli yolu “SAP Digital Manufacturing Cloud” hakkında konuştuğumuz etkinliğimiz keyifle tamamlandı.

Devamını Oku

“SAP Integrated Business Planning” Etkinliğimiz

SAP Integrated Business Planning çözümünü gündeme aldığımız etkinliğimizi Conrad Otel’de gerçekleştirdik. Uzun bir aradan sonra yüz yüze gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe katılım gösteren herkese gönülden teşekkür ederiz. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere.

Devamını Oku

Marmara

Yönetici ortaklarımız ve uzman kadromuz ile Marmara Üniversitesi öğrencilerinin arasındaydık. Bu keyifli organizasyonu düzenleyen Marmara Üniversitesi BWL/WI Kulübü’ne ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Devamını Oku

UCIM

Daha iyi bir dünya için emek veren Saadet öğretmen, mücadelesi ile çocukların sesi oldu.

Devamını Oku

TAÜ

S4C Danışmanlık olarak Türk Alman Üniversitesi öğrencilerinin arasındaydık. Yüksek katılım ve keyifle geçen etkinliğin ardından, bizlere bu fırsatı sunan Türk Alman Üniversitesine ve değerli soruları için öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz…

Devamını Oku

Evas

EVAS SAP S4HANA PP/DS Projesi Canlı Kullanıma Geçti… Proje kapsamında görev alan tüm paydaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Devamını Oku

bilgilendirme

Önemli Bilgilendirme; S4C Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi olarak yeni adresimizde, yeni ticari ünvanımız ile siz değerli müşterilerimize hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz.

Devamını Oku

Tosyalı Holding ile SAP IBP, SAP PP/DS, SAP a-ATP Çözümlerini Hayata Geçiriyoruz

Tosyalı Holding ile SAP IBP, SAP PP/DS, SAP a-ATP çözümlerini hayata geçiriyoruz. Tosyalı Holding Tedarik Zinciri S4C Danışmanlık – MBIS deneyim ve uzmanlığı ile dijitalleşiyor…

Devamını Oku

EVAS

EVAS SAP PP/DS çözümünü S4C Danışmanlık uzmanlığı ile hayata geçiriyor…

Devamını Oku

S4C-Abacus

S4C Danışmanlık&Abacus Consulting işbirliği ile gerçekleştirilecek SAP Integrated Business Planning (IBP) for Demand webinarımıza davetlisiniz.

Devamını Oku

Farplas

Farplas Otomotiv; küresel bir başarı hikayesine imza atarak, akıllı işletmelerin bugünkü ve yarınki ihtiyaçlarına hazır hale getiren SAP S/4HANA projesiyle Model Şirket oldu. Proje kapsamında uyguladığımız “Dijital Tedarik Zinciri” ürünlerinden SAP PP/DS ve SAP SNC ile uçtan uca izlenebilirlik ve optimizasyon uygulamaları devreye alınmıştır.

 

Devamını Oku

Webinar

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın katılımı ile “Dijital Tedarik Zincirlerinde Ekonomi, Finans ve Yeni Trendler” ve SAP IBP ile stratejik planlama üzerine sohbet ettik. Yoğun katılım ve keyifle geçen webinarımızın ardından, özel konuşmacımız Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ a ve değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Devamını Oku

Webinar

S4C|Simple 4 Cloud&MBIS işbirliği ile gerçekleştireceğimiz, Prof. Dr. Özgür Demirtaş‘ın katılımı ile “Dijital Tedarik Zincirlerinde Ekonomi, Finans ve Yeni Trendler” üzerine konuşacağımız webinarımıza davetlisiniz!

Devamını Oku

İTÜ Ders

Yönetici ortaklarımızdan Selim Batur‘ un katılımı ile İTÜ İşletme Mühendisliği, Üretim Planlama ve Kontrol dersinde lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin arasındaydık. 85 kişilik katılım ve keyifle geçen dersin ardından, derse katılma fırsatını bizlere sunduğu için saygıdeğer hocamız Doç. Dr. Hür Bersam Sidal Bolat ve değerli soruları için öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Devamını Oku

Japonca Dil Desteği Yayında

Japonca Dil Desteği Yayında!!! Tedarik Zincirinde Dijital Dönüşümü Keşfedin… サプライチェーンにおけるデジタル変革を発見しよう

Devamını Oku

MM.Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz.

Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz. Başvurularınız için özgeçmişinizi ik@s4c.com.tr adresine gönderebilirsiniz. hashtagsap hashtagsaphr hashtagsapmm hashtagmmconsultant

Devamını Oku

PP.Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz.

Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz. Başvurularınız için özgeçmişinizi ik@s4c.com.tr adresine gönderebilirsiniz. sap saphr sappp ppconsultant

Devamını Oku

ABAP.Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz.

Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz. Başvurularınız için özgeçmişinizi ik@s4c.com.tr adresine gönderebilirsiniz. sap saphr sapabap abap abapconsultant

Devamını Oku

Fiori Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz

Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz. Başvurularınız için özgeçmişinizi ik@s4c.com.tr adresine gönderebilirsiniz. sap saphr sapfiori fiori fioriconsultant

Devamını Oku

Danışman arkadaşlarımızın mesleki gelişimleri

S4C | Simple 4 Cloud olarak, danışman arkadaşlarımızın mesleki gelişimlerini destekliyoruz.

Devamını Oku

Türk Traktör Orbit

TürkTraktör ile birlikte çalıştığımız üretimde dijital transformasyon projelerimizden ORBIT’in kick-off toplantısını 28 Ocak günü gerçekleştirdik. Proje kapsamında SAP PP/DS’in variant konfigürasyonu ile kullanılacak örnek montaj hatları projesi olması hedeflenmektedir.

Devamını Oku

Yeni Web Sitemiz

Yeni Web Sitemiz Yayında!!! Tedarik zincirinde dijital dönüşümü S4C danışmanlığı ile keşfedin…

Devamını Oku

Sağlık için#EvdeKal

İçinde bulunduğumuz hassas dönemde, tüm çalışma arkadaşlarımız ve toplum sağlığını koruyabilmek için evden çalışma düzenine geçtik. Mevcut proje ve hizmetlerimiz hiç bir aksama yaşanmaksızın, uzaktan erişim yöntemiyle devam etmektedir. Bize tüm iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Devamını Oku

Senior Danışman

Büyüyen ekibimize katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz. Başvurularınız için cv’lerinizi ik@s4c.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Devamını Oku

Junior Danışman

Ekibimize dahil olacak Junior Danışman takım arkadaşları arıyoruz. Başvurularınız için cv’inizi ik@s4c.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Devamını Oku

Cosmos Kutlama

TürkTraktör ile 2019 yılında canlıya aldığımız Cosmos: SAP PP/DS ile Atölye Yönetim ve Planlama Projemizin başarısını kutladık.

Devamını Oku

Şirketimiz Yönetici Ortağı Selim Batur, Türk-Japon İnovasyon Zirvesini değerlendirdi.

Şirketimiz Yönetici Ortağı Selim Batur, Türk-Japon İnovasyon Zirvesini değerlendirdi.

Devamını Oku

S4C | Simple 4 Cloud olarak sponsor olduğumuz

S4C | Simple 4 Cloud olarak sponsor olduğumuz Türk Japon Inovasyon Zirvesinde misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.

Devamını Oku

Türk Japon İnovasyon

Türk Japon İnovasyon Zirvesine sponsoruz!!

Devamını Oku

TürkTraktör Cosmos

TürkTraktör Cosmos kapsamında gerçekleştirdiğimiz @SAP PP/DS ile Atölye Yönetim projemiz IDC Smart Manufacturing Summit “Best Enterprise Transformation” kategorisinde 1.’lik ile ödüllendirilmiştir. Müşterimiz @TürkTraktör ve Projede emeği geçen ekibimizi kutlarız… #idcmanufacturing2019#sapscm#sapppds#ppds#fiori

Devamını Oku

We held quality assurance sessions with our business

We held quality assurance sessions with our business partner PwC Japan in Osaka this week. Our managing partner Altan Aslan and Anil Ünlü presented next steps to our client to ensure their golive success.

Devamını Oku

TürkTraktör Cosmos Projemiz motor bölümü canlı kullanıma geçti!

SAP-SCM -PP/DS ve Atölye mobil uygulamalarımızın canlıya alınması ile iş gücü, zaman ve makine gibi kaynakların daha verimli kullanılması sağlandı. Dijital dönüşümün yarattığı bu fırsatı bir sonraki seviyeye taşımanın hakli gururunu yaşıyoruz!

Devamını Oku

TürkTraktör Cosmos Projemiz canlı kullanıma geçti !

Projemiz kapsamında canlı kullanıma alınan SAP-SCM – PP/DS ve Atölye yönetim uygulamalarımız ile üretim planlama, çizelgeleme ve atölye yönetim deneyimimiz bir sonraki seviyeye taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. #scm #sap #cosmos #pp #ds #planlama #innovation #automation

Devamını Oku

Geleceğe yatırımlarımız ile yürüyoruz !

SAP Dubai de danismalarimiz SAP IBP’nin en son versiyonu için gerekli olan uyarlama egitimlerini tamamliyorlar. #sap #ibp #dubai #sapibp

Devamını Oku

Great Team for a Greater Future !

Supply Chain Project Team for @MitsubishiMotorCompany Japan with our partner @PwcJapon #supplychain #projectteam #SAP

Devamını Oku

Mailiniz başarıyla gönderilmiştir en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.

Mesajınız ulaştırılamadı! Lütfen daha sonra tekrar deneyin.